Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!

2 kleuren hoodie bedrukken met jouw eigen ontwerp!

20-09-2024
by Bryan Kruithof

Bij Tshirtdeal kan je een kleurrijke hoodie laten bedrukken met jouw eigen ontwerp voor maar €25,-! Nu het koudere weer er aan komt en de temperatuur daalt, moet je weer op zoek naar een lekkere warme maar stijlvolle hoodie. Personaliseer daarom een 2 kleuren hoodie met tekst, logo of afbeelding. In deze blog zal ik jou alles gaan vertellen over onze 2 kleuren hoodies en de bedrukking mogelijkheden!

2 kleuren heren en dames hoodie bedrukken met tekst, logo of afbeelding

Wil jij graag een kleurrijke hoodie in jouw kast hebben hangen voor als de temperatuur weer gaat dalen? In ons assortiment kan je een 2 kleuren hoodie bedrukken, uniseks model. De ideale hoodie om jou warm te houden! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bedrukte hoodie voor thuis, je bedrijf of gewoon omdat het kan? Bij de 2 kleuren hoodie bedrukken wij de eerste regel tekst of het borstlogo gratis voor je. Laat het logo van je bedrijf of club bedrukken op de 2 kleuren heren hoodie of 2 kleuren dames hoodie voor maar €25,-. Wil je liever tekst? Ga voor je eigen naam of bedrijfsnaam achter of voorop de hoodie. Alles is mogelijk. Onze 2 kleuren hoodies zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Daarnaast zijn ze wasbaar op 30 graden en geschikt voor de droger. Om de bedrukking een langere levensduur te geven, adviseren we om de hoodie binnenstebuiten te wassen. De 2 kleuren heren hoodies en 2 kleuren dames hoodies zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL in allerlei verschillende kleurencombinaties. Twijfel niet en laat snel een 2 kleuren dames hoodie bedrukken of 2 kleuren heren hoodie bedrukken

2 kleuren hoodie

Goedkoop 2 kleuren kinder hoodie bedrukken

Van de 2 kleuren hoodie hebben we ook de kinder variant. Deze kan net als de 2 kleuren uniseks hoodie worden bedrukt met tekst, logo of een afbeelding. Een 2 kleuren kinder hoodie bedrukken met eigen ontwerp kost €25,-. Bedruk een clublogo of een eigen naam op de hoodie en personaliseer hem helemaal naar jouw smaak. Bij de 2 kleuren kinder hoodie heb je de keuzen uit veel verschillende kleurencombinaties en maten die gaan van Youth S t/m Youth XL. De kinder hoodie heeft anders dan de uniseks hoodie voor volwassenen geen koortjes. De kinder 2 kleuren hoodie heeft een gewicht van 280 g/m2 en is ook gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

Uniseks hoodie bedrukken met eigen ontwerp

Naast onze 2 kleuren hoodies hebben we ook een normale uniseks hoodie in ons assortiment. Je kan tijdens onze herfstdeals deze uniseks hoodie bedrukken met een borstlogo of één regel tekst voor maar €18,-. Laat bijvoorbeeld een hoodie bedrukken met een bedrijfsnaam, oneliner of andere leuke tekst. Tijdens onze herfstdeal betaal je tijdelijk maar €5,- voor een groot logo! Wil je nog een extra regel tekst? Dan betaal je een meerprijs van €1,50,- voor de tweede regel tekst. Of kies toch voor een logo en laat je bedrijfslogo of clublogo bedrukken op de hoodie. Heb je liever een groot logo bedrukt op de hoodie? Dan betaal je voor de hoodie inclusief bedrukking van één groot logo €26,-. Al onze uniseks hoodies zijn verkrijgbaar in de maten S t/m 5XL en in allerlei verschillende kleuren. Het is een regular fit met zowel een capuchon als koortjes om de capuchon aan te trekken. De hoodie is gemaakt van 50% katone en 50% polyester en is wasbaar op 30 graden. Wil je dat de bedrukking zo lang mogelijk meegaat? Doe dan de hoodie binnenstebuiten in de was en niet in de droger. Hierdoor is er een grotere kans dat de bedrukking goed blijft zitten. Zelf een hoodie ontwerpen? Bekijk onze website en laat gemakkelijk een hoodie bedrukken!

Heb je vragen gekregen op basis van deze blog of wil je simpelweg meer weten over de hoodies of andere producten uit ons assortiment? Schroom dan niet en neem contact met ons op via de mail of telefonisch op: 0180-721629.