Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!

De leukste kraamcadeaus op een rij!

02-03-2022
by Omer Cetin

Heb jij binnenkort een kraambezoek of babyshower gepland staan? Stop met zoeken, wij hebben de leukste en origineelste kraamcadeaus voor jou op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan gauw verder! Want naast dat de kraamcadeaus al super leuk van zichzelf zijn, kan je ze ook nog eens laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de kleine. Een uniek en persoonlijk cadeau om te geven.

Gepersonaliseerde baby romper

Nooit genoeg rompertjes voor die kleintjes! Daarnaast kan je onze rompertjes helemaal zelf ontwerpen en laten bedrukken met jouw eigen tekst of afbeelding. Dus dat maakt dit cadeau direct al superhandig én leuk tegelijkertijd. Ontwerp jouw baby romper met bijvoorbeeld de naam van de kleine of een grappige tekst. Of ontwerp jouw baby romper met lange mouw met een leuke foto. Zo heb je een origineel kraamcadeau voor een jongen of meisje!

Bedrukte of geborduurde slabbetjes

Slabbetjes is sowieso iets wat de kersverse ouders na de geboorte nodig gaan hebben! Je kan kiezen uit geborduurde slabbetjes en bedrukte slabbetjes. Uiteraard kan je zelf jouw ontwerp bedenken en maken, maar wij hebben ook al leuke ontwerpen voor je klaarstaan! Bijvoorbeeld ‘#hangry’, ‘milk wasted’ of ‘sexy als ik schrans’. Deze slabbetjes zijn niet alleen super leuk, maar ook nog eens erg grappig!

Kraamcadeaus

Happy Horse Tuttle in blik

Happy Horse knuffels mogen niet ontbreken op het moment dat er een kleine in huis is. Deze superschattige en zachte knuffeltjes zal de baby heerlijk vinden om mee te kroelen! Een losse Tuttle van Happy Horse is natuurlijk al superleuk om te krijgen, maar een Tuttle in een geboorteblik nog veel leuker! Bij ons heb je keus uit verschillende leuke blikjes voor de geboorte van ‘a little prince’ of ‘a little princess’ en ook nog eens keus uit 9 verschillende kleuren van de Happy Horse Tuttles! Laat het knuffeldoekje gratis borduren met de geboortedatum of de naam van de kleine. Deze té leuke verrassingsblikken kan je al bestellen voor maar €14,95,-!

Cadeaubon van De Baby Spa

Wil je liever iets anders geven dan bedruk of geborduurd textiel? Dat kan! Wat dacht je van een cadeaubon van onze samenwerkingspartner De Baby Spa? Hiermee geef je de ouders en de kleine een ultiem geniet momentje met elkaar, als trots gezinnetje. Ze hebben een locatie in Rotterdam en in Tilburg. Wil je meer weten over De Baby Spa? Neem dan eens een kijkje op hun website!