Even geen geld? Geen stress
Rond nu je bestelling af met een van de Afterpay opties!

Tussenjassen bedrukt met eigen ontwerp!

22-04-2022
by Bryan Kruithof

Nu het lente is worden de temperaturen steeds aangenamer! Een winterjas is net te warm en een zomerjas is weer te koud. Daarom zijn tussenjassen nu ideaal om te dragen met dit weer. Wij hebben een ruim aanbod aan jassen die je kan laten bedrukken. Ontwerp een heren tussenjas of dames tussenjas met een tekst, logo of afbeelding naar keuze en laat bedrukken! Zo heb je een gepaste en unieke jas voor het huidige weer!

Bedrukte windrunners!

Onze windrunners zijn uitermate geschikt om te dragen als tussenjas. De jassen zijn gemaakt van polyester of nylon. Hierdoor zijn ze niet zo warm als een winterjas. Daarentegen zijn ze wel waterafstotend en wind afwijzend. Ideaal dus als tussenjas! De capuchon en zakken met rits maken deze jassen helemaal af! Je bestelt al een windrunner jacket inclusief borstlogo bedrukt voor maar €21,95! Deze windrunner is er in 5 hippe kleuren! Liever een windrunner met meer kleur? Ga dan voor de twee kleuren windrunner incl. borstlogo bedrukt voor maar €25,-! Kies uit 3 verschillende kleurencombinaties en bestel je favoriet. De windrunner kan je ook ontwerpen met een eigen tekst naar keuze. Weet jij al wat je op een windrunner bedrukt wilt hebben? Start dan nu met het ontwerpen van je favoriete windrunner!


Pull over jackets voor heren en dames

Op zoek naar een stoere tussenjas? Ga dan voor een heren pull over jacket of dames pull over jacket. Beiden jassen hebben een buidelzak en zijn gemaakt van 100% polyester. Daarnaast beschikken ze over een korte rits aan de bovenkant en een capuchon. De dames pull over jas is te verkrijgen in de maten XS t/m 5XL in twee stoere kleuren. Deze dames tussenjas scoor je al met opdruk vanaf €28,-. De heren pull over jas is er in de kleuren white, black en olive. Ontwerp deze heren tussenjas met je eigen tekst of afbeelding naar keuze. Zo scoor je een stoere tussenjas met een uniek design!

Naast de bovenstaande tussenjassen hebben wij nog veel meer jassen. Denk aan bedrukte varsity jackets en softshell jassen. Bekijk hier al onze jassen en ontwerp je favoriete jas!